Corona COVID-19


COVID-19

COVID-19, is een nieuw coronavirus van een stam die niet eerder is geïdentificeerd bij de mens. COVID-19 behoort tot Coronavirussen (CoV) zoals het Midden-Oosten Respiratory Syndrome virus (MERS-CoV) en Severe Acute Respiratory Syndrome virus (SARS-CoV).

Na een besmetting met deze Coronavirussen maakt het lichaam antistoffen aan en er zijn testsets op de markt om die antistoffen in het bloed aan te tonen.

testsetinstruction

Werkwijze van de test:
De test maakt gebruik van gemengd recombinant 2019-nCoV Nucleocapsid-protein (N-eiwit) en Spike protein (S-eiwit), beide gecombineerd met colloïdaal goud en antilichaamen IgM- en IgG- gecoat op verschillende testlijnen.

Nadat de bloed op de teststrip is aangebracht, zullen het goud-gelabelde recombinant 2019-nCoV N-eiwit en S-eiwit zich binden met 2019-nCoV-IgM- of IgG-antilichaam in het monster en gemarkeerde antigeen-antilichaam-complexen vormen.

Deze complexen verplaatsen zich naar de detectiezone van de testkaart door middel van capillaire actie. Vervolgens zullen antigen-antilichaam complexen op verschillende testlijnen worden opgevangen door IgM- en IgG-antilichamen en zichtbaar worden gemaakt, wat resulteert in donkerrode strepen op de teststrip. De kleurintensiteit van elke testlijn neemt toe in verhouding tot de hoeveelheid 2019-nCoV IgM- en IgG-antilichaam in het monster.

testsetEC98_79

Gedetailleerde parameters:
Opslag bij 2-30℃ met een geldige periode van 24 maanden
Snelle reactie 10-20 minuten
Steekproefvolume 10μl
Gebruikt voor de kwalitatieve detectie van het antilichaam Igm/IgG tegen het nieuwe Coronavirus (COVID-19) in menselijk serum/plasma/bloed.

Hoe te gebruiken: zie bijsluiter

De uitvoering van deze test is uitsluitend bedoeld voor professionals. Natuurpraktijk de Martis sluit elke aansprakelijkheid uit direct of indirect door verkeerd gebruik of interpretatie van de test.

U verklaart bij aanschaf van de testset bij Natuurpraktijk de Martis dat u elke vorm van aansprakelijkheid, impliciet of expliciet, door Natuurpraktijk de Martis uitsluit.

Testsets kunnen niet worden geretourneerd.

uitslagvoorbeelden
(klik voor vergroting)

LET OP: bij het bestellen van de test sets COVID 19 verplicht uzelf om bij een positive uitslag de GGD in kennis te stellen.
U kunt uw regionale GDD kantoor vinden op de website: https://www.ggd.nl/
voor extra informatie zie de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM): Meldingsplicht infectie ziekten

Lees hier wat dr. Ho over sneltest zegt: (in het Engels)
The Tip of the Iceberg: Virologist David Ho (BS '74) Speaks About COVID-19

Kijk hier hoe een COVID-19 test werkt: (in het Italiaans)
COVID-19: il test veloce